Prisliste #10 er gyldig fra 1. januar 2015. Alle priser er inkl. moms.

Startkostnad 99 kr

Prisen inkluderer DVD/CD.

Ønsker du flere kopier, lønner det seg å bestille dem samtidig. Hver kopi koster i så tilfelle 69 kroner. Bestiller du kopier i etterkant, koster det 99 kroner/stykk.

Smalfilmoverføring fra 149kr

For de minste rullene (ca. 7 cm) beregner vi 149 kroner. For større ruller tar vi 29 kr per overførte minutt.

Som tommelfingerregel kan man si at en full mellomstor rull (ca. 12 cm) inneholder 12 minutter og koster ca. 350kr, mens en stor rull (18cm) kan ha opp mot en halv time og kan dermed koste opp til ca. 850kr.

Hvis det er et brudd i filmen, beregner vi 29 kr per brudd. Er filmen spolet feil eller har andre problemer, kommer dette i tillegg. Nummerer gjerne rullene, slik at vi kan følge rekkefølgen på DVD. Om du vet hva som er på rullene,  kan du gjerne legge ved et ark hvor du gir rullene et kort navn, slik at dette kan brukes til DVD menyen, eller sende oss en liste per e-post. For eventuelle skrivefeil er vi ikke ansvarlig.

Om ønskelig kan vi friske opp fargene, eller korrigere blekede partier, feileksponeringer og fargeforandringer. Prisen er avhengig av hvor mange scener som skal korrigeres, men som tommelfingerregel koster det 49 kr per korrigert scene.

Som et alternativ til kopiering til DVD,  kan vi også tilby overføring til harddisk, slik at du kan redigere selv. Vi tilbyr overføring i DV råformat eller mer komprimert som MPEG4 eller ProRes.

Videooverføring fra 149 kr

For overføring av videobånd (Video8, Hi8, VHS, VHS-C, S-VHS, S-VHS-C, miniDV, DV eller DVcam) tar vi 149kr for den første halvtimen per kassett, og så 29 for hver påfølgende kvarter. Du får en DVD per kassett. Ønsker du flere kopier av samme plate, koster tilleggskopiene 69 kroner.

Kopiering av DVD / DVD-R koster 129 kr per plate.

I tillegg kan vi konvertere de fleste digitale formater, f.eks. fra mobiltelefoner og digitalkameraer. Ta kontakt for et tilbud.

Også ved videooverføring kan vi tilby leveranse på harddisk, men her tilkommer det et tillegg på 50% p.g.a. merarbeid for oss.

Vi kan reparere skadede kassetter.

Lydoverføring fra 49 kr

Kopiering av CD/CD-R er 49 kr per plate.

Musikkassetter overspiller vi for 169 kr per tape og time.

Er det støy på opptakene, så kan vi redusere den mot et tillegg av 149 kr per bånd/plate.

Du kan velge om du vil få lydfilene overført til CD, slik at de kan avspilles på vanlige CD spillere. Eller du kan få .wav eller .mp3 filene på en CD-R plate/harddisk/minnepinne, slik at du kan bearbeide dem selv på PC eller Mac.

Bilder fra 19 kr

Skanning av fotografier opp til A5 format er 19 kr per stykk.

Fotografier eller tegninger opp til A4 format er 27.50 kr.

Skanning av negativer/lysbilder/dias er 15.50kr.

Generell

Ta gjerne kontakt ved større mengder eller andre størrelser.

DVDene vi produserer er ikke kopibeskyttet. Vi anbefaler at du enten bestiller flere kopier hos oss eller lager kopier selv, og oppbevarer disse på forskjellige steder.

Av bildene dine kan vi lage en videofilm med animasjon, eventuelt også med din stemme som forklarer bildene.